Activiteiten

opening

27 september

27 september

Op 27 september verzamelden alle Virgilianen zich in de Maria van Jessekerk om samen de opening van het 25e lustrum mee te maken. Nadat de hamerklap van Voorzitter Jitse Trip klonk, was het Lustrum officieel geopend en kon het jaar van start gaan. Achterin de kerk vielen opeens vijf banners naar beneden met de locatie van het lustrumgala; Berlijn! Na deze bekendmaking begaven we ons in een regenachtige maar knusse stoet naar de toko. Hier kon iedereen zich weer droogdansen om vervolgens ondergesneeuwd te raken door de sneeuwkanonnen bij de wintersport locatie bekendmaking. Een fantastische avond vol spanning en sensatie waarmee de excitatie dan eindelijk losbarstte.

bekijk de foto's

17 December

In het weekend van 17 december verplaatste de hele toko zich naar Berlijn voor een clubweekend met als hoogtepunt het Lustrumgala. Nadat de Matrix op vrijdagavond volledig was overgenomen door Virgilianen voor een buitenlandse dixo, was daar op zaterdag dan eindelijk de grote avond; De orangerie van het prachtige Schloss Charlottenburg was door de galacommissie omgetoverd tot het decor van de eerste echte, spectaculaire avond van het Lustrum. Onder het genot van mini pulletjes bier, wijn en prosecco vierden 1000 Virgilianen en hun dates het 25e Lustrum van Virgiel.

bekijk de foto's

Gala

17 December

wintersport

3 - 12 februari

3 - 12 februari

In de TU vakantie reisden we met meer dan 1300 Virgilianen naar het franse Les Deux Alpes. Een week lang werd er vol energie geskied, geparapent, gefeest een zelfs een paar vluchten met een helikopter! Het kleine skidorpje werd overspoeld met het Lustrum en overal waar je keek: Virgiel. Tussen alle sportieve activiteiten door kon iedereen bijkomen bij de Panobar of de Umbrella, om daarna vol energie naar de Paap te gaan. Hier werd het terrein elke middag omgetoverd tot een exclusief Virgiel festivalterrein met optredens van de Hofnar en DJ PJ. ‘s Avonds ging de party door in de afgehuurde Prins en Smitty’s, een skireis om nooit meer te vergeten en voor altijd naar terug te willen!

bekijk de foto's

22 - 30 april

lustrumweek

22 - 30 april

Theater Productie

5 Juni

5 Juni

21 - 23 Juli

Piekweekend

21 - 23 Juli

Piekweek

23 - 30 Juli

23 - 30 Juli