Dura vermeer

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoelang je succesvol blijft. In ons geval al 166 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Onze traineeships en stages zijn de snelste weg naar een topfunctie binnen Dura Vermeer. Binnen een bedrijf dat barst van de ambitie en dat tot de grote vernieuwers van de bouw wil horen, word je intensief gecoacht, getraind in ondernemerschap en draai je mee op uitdagende projecten binnen onze divisie Bouw en Vastgoed of Infra.

Talent is een eerste vereiste voor je stage of traineeship, maar we beoordelen je ook op een “go that extra mile” mentaliteit, ambitie en teamplayerskills. Binnen een traineeship leer je in twee jaar tijd de volle breedte van ons bedrijf kennen. Het sleutelwoord is “mee”. Meedenken, meewerken, mee ontwikkelen, zodat we straks niet meer op je heen kunnen als BIM engineer, projectorganisator, tendermanager, projectleider, uitvoerder, kostendeskundige of calculator.